LEVERING 'JUST IN TIME'     Aflevertijdstippen binnen 1 uur nauwkeurig

Draaikiep Basic® renovatieraam

 

Zelfbouw Draaikiep-renovatieramen voor bestaande situaties (bestaande bouw) De draaikiep Basic® renovatieramen zijn als zelfbouwpakket uitstekend geschikt om bestaande kozijnen met buitensponningen te voorzien van draaikiepramen. Het renovatiesysteem vergt met betrekking tot de montage wel enige vakkennis. De montagetijd bedraagt ca. 3.5 uur per systeem. De voorgeprofileerde omkeerlatten worden in de sponning van het kozijn gemonteerd waarna de raamscharnierdelen, sluitplaten en kiepsluitplaat in de dagkant van het bestaande kozijn worden gemonteerd. Het aluminium afwateringsprofiel zorgt voor een waterdicht geheel aan de onderzijde. Alle draaikiep Basic® renovatieramen worden vervaardigd uit Dark Red Meranti. 

 

 

 

Voordelen Draaikiep-Basic® renovatieramen

• Direct te monteren in bestaande kozijnen met buitensponningen.

• Inbraakwerend beslag (WK2) conform politiekeurmerk “Veilig Wonen

• Alle benodigde onderdelen worden meegeleverd.

• De beslagonderdelen in het draaikiepraam zijn reeds voorgemonteerd.

• Beslagonderdelen zijn uitgevoerd met Roto NT Royal veiligheids-draaikiepbeslag

• Volledig na stelbare beslagonderdelen.

• Gunstige prijstechnische eigenschappen.

• Wegdraaiende hangzijde bij het openen in de draaistand.

• Geschikt voor alle soorten isolatieglas.

• Geheel van binnenuit te monteren, ook bij hoogbouw.

 

Raamafmetingen DK-Basic®

Draaikiep Basic® renovatieramen zijn te verkrijgen in afmetingen vanaf (BxH) 384x304mm tot maximaal (BxH) 1449 x 2472 mm. Vanaf een breedte x hoogte 595x489mm is het draaikiepbeslag uitgevoerd in WK2 (weerstandklasse 2) volgens het politie keurmerk Veilig Wonen.

 

Levertijden DK-Basic®

De levertijd van de Draaikiep Basic® renovatieramen is 20 werkdagen, spoedbestellingen kunnen in 10 werkdagen worden geleverd.

  

Prijzen DK-Basic®

Prijzen van de Draaikiep Basic® renovatieramen kunt U inzien via de webwinkel

 

Inmeten DK-Basic®

Het inmeten van de Draaikiep Basic® renovatieramen is relatief eenvoudig. De exacte dagmaatbreedte en dagmaathoogte is voldoende om een bestelling op te geven. Wel is het belangrijk dat het kozijn of dagopening exact haaks is of tijdens montage haaks wordt gemaakt. In de webwinkel kan de maatvoering eenvoudig worden ingevoerd middels in de getoonde tekening, nadat de keuze van de Draaikiep Basic® is geselecteerd. De maatvoering wordt altijd opgegeven in milimeters, strak opgemeten maten zijn de bestelmaten. Met de benodigde speling rondom het draaikiepraam wordt tijdens het productieproces rekening gehouden.