LEVERING 'JUST IN TIME'     Aflevertijdstippen binnen 1 uur nauwkeurig

Hoe werkt het

 

Webwinkel, Keuzemenu’s - informatie - details

Rechts naast de keuze menu’s in de webwinkel wordt relevante bestel-/productinformatie getoond met betrekking tot de door U ingestelde keuze. Lees deze informatie alstublieft goed, deze kan relevant zijn.

Rechts naast de bestel-/productinformatie wordt in sommige gevallen een foto of illustratie getoond van een product of detail, ter verduidelijking van de omschrijving of ter herkenning van een product.

 

Navigatiebuttons

Voor een goede werking van het bereken- of bestelproces in de webwinkel gebruikt U het beste de navigatiebuttons op de pagina’s. Een en ander ter voorkoming van een verstoring tijdens het bestelproces.

 

Bij het navigeren op de diverse websites van Kik worden de toegevoegde producten bewaard zodat producten uit een andere productgroep (één van de andere webwinkels) moeiteloos kunnen worden toegevoegd om deze vervolgens als één bestelling te verzenden.

 

Opmerking - referentie

Na invoer van Uw keuze kunt U een opmerking, (product)referentie of merk toevoegen in het vakje “opmerkingen”

Deze informatie zal op de bevestiging worden vermeld zodat u te alle tijden het overzicht bewaard over de totale bestelling met Uw bijbehorende informatie.

 

Toevoegen product

U voegt een product toe aan Uw bestelling door op de button “Voeg toe aan bestelling” te klikken.

 

Overzicht bestelling

Op het overzicht van de bestelling worden alle door U gekozen producten getoond incl. positienummer, aantallen, omschrijving, stuksprijzen, totaalprijzen en levertijden (LVT)

De beglazingsmaterialen die U in combinatie met de glasproducten besteld worden volledig automatisch op aantallen berekend aan de hand van het bestelde glastype of glassoort.

Met het pennetje links kunt u de gekozen producten of aantallen wijzigen, door het prullenbakje rechts achter de regel aan te klikken verwijderd U het complete product uit Uw bestelling.

 

Met de button “Kies (nog) een product” kunt U een volgend product samenstellen en toevoegen.

 

Bestelling plaatsen

De button “Bestelling plaatsen” brengt U naar de NAW pagina waarop U in kunt loggen of bij een éérste bestelling Uw Naam, Adres, Woonplaats en overige gegevens in kunt voeren.

 

Bevestigen

Zodra Uw NAW-gegevens en Leveringsgegevens zijn ingevoerd kunt U de bestelling bevestigen.

Alvorens Uw bestelling te bevestigen (door op de button “Bevestigen” te klikken) verzoeken wij U akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Betaal- en bevestigingspagina

Hier geeft U de betaalwijze aan.

Vervolgens kunt U op deze pagina Uw akkoord geven op de aanvullende voorwaarden, de maatvoeringen en specificaties. Na uw akkoord klikt u op de button “Bestel/Verstuur”

Hierna kunt u de opdrachtbevestiging uitprinten of opslaan.

Zodra Uw bestelling definitief is verzonden kunt U op de volgende pagina de betaling verzorgen en of de factuur uitprinten.

 

Orderstatus van de bestelling.

Met Uw inlognaam en wachtwoord kunt U de status van de bestelling inzien.

Binnen 24 uur na definitieve acceptatie van Uw bestelling wordt een voorlopige leverdatum vermeld. Enkele tijd later volgt de definitieve leverdatum.

Na elke wijziging van de orderstatus ontvangt U van ons een geautomatiseerde email waarna U de orderstatus kunt raadplegen.

 

Leest U AUB de beschrijving orderstatuspagina in het onderste menu aan de linkerzijde van de website zo komt U nooit voor eventuele onaangename verassingen te staan.

 

Wijzigingen

LET OP: Wijzigingen t.a.v. de producten zijn mogelijk tot 24 uur na verzending van de bestelling en ontvangst van Uw betaling. Hierna is Uw bestelling definitief verwerkt en kan deze om productie technische redenen niet meer worden gewijzigd.

 

LET OP: Wijzigingen t.a.v. de leverdatum of het bezorgadres kunnen tot 48 uur voor de geplande leverdatum worden gewijzigd. Daarna zijn wijzigingen hierop niet meer mogelijk.

Wijzigingen kunnen een vertraging in de levertijd veroorzaken.