LEVERING 'JUST IN TIME'     Aflevertijdstippen binnen 1 uur nauwkeurig

Montage Draaikiep-Easy® Renovatieraam

 

Draaikiepramen monteren in bestaande kozijnen. Met behulp van montage tekeningen is het relatief eenvoudig om Draaikiep-Easy® Renovatieramen te monteren. Volg de instructies en aanwijzingen volgens de tekeningen op voor een probleemloze werking van de draaikiepsystemen.

 

   

De draaikiepramen kunnen in alle bestaande houten kozijnen worden gemonteerd. Als de bestaande kozijnen nog volledig intact zijn en U wilt toch een draaikiepraam monteren dan is dit mogelijk met het Draaikiep-Easy® Renovatieraam systeem. Alle beschrijvingen omtrent het systeem, de werking van de draaikiepramen, de handleidingen en instructies alsmede de tekeningen met betrekking tot het inmeten of monteren vindt U op deze website. Montagetekeningen voor Draaikiep-Easy® Renovatie systemen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  

Tekeningen montage draaikiepramen

Buitensponning montage  
Dk-Easy® montagetekening buitensponning 36 t/m 48mm  
Dk-Easy® montagetekening buitensponning 49mm en groter  
   
Binnensponning montage  
Dk-Easy® montagetekening binnensponning 36mm en groter  
   
Binnensponning schuifraam montage  
Dk-Easy® montagetekening schuifraamsponning  

 

 
 
Alle handleidingen
zijn pdf bestanden, klik 
op het  logo  om Adobe
Reader  te  downloaden

 

 

 

 

Zuiver inmeten

Het zuiver inmeten van de Draaikiep-Easy® Renovatieramen is zeer belangrijk voor een goed passend systeem. De maatvoering wordt altijd opgegeven in millimeters, halve millimeters worden afgerond naar beneden en bij parallelle- of diagonale maatverschillen wordt de kleinste maat opgegeven. Raadpleeg hiervoor de tekeningen t.b.v. het inmeten.